Meyveli Pasta Tarifi

Meyveli Pasta Malzemeleri
Pandispanya İçin
3 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı muzlu süt
Üstü için
3 paket kremşanti
1paket bitkisel jöle
10 tane bitter yaprak çikolata
Yarım çay brd süt
Kivi,Vişne,Muz
Hazırlanışı
Üç yumurta ,üç fincan şeker bir cam kapta 10 dakika çırpılıp ,üstününe küçük elek yardımıyla un ve kabartma tozu elenerek çırpmaya devam edilir.yağlayıp unladığımız küçük yuvarlak kalıba malzeme dökülür 170derecede 30 dakikada pişirilip soğuduktan sonra ip yardımıyla ikiye bölünür.Bir su bardağı muzlu sütle ikiye böldüğümüz parçaları ıslatalım.Hazırladığımız şantiyle kapladığımız pastamızı sütle erittiğimiz çikolatayı kenarlarına gezdirip meyvelerle ve jöle ile istediğimiz gibi süsleyelim.
Afiyet Olsun

Yorumlar