Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Malzemeleri
300 gr çorbalık tavuk
1 su bardağı tel şehriye
6 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
1 su bardağı tel şehriye
6 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Hazırlanışı
Tencerede 6 bardak su ile çorbalık tavuk haşlanır.Haşlanan tavuk kemiklerinden ayrılıp didiklenir.Ayrı bir tencerede süzülen tavuk suyu ve didiklenen etler kaynatılır.Kaynayan suya şehriyeler ve tuz ilave edilip yarım saat kısık ateşte pişirir.Üzerine tereyağ kızdırılıp dökülerek servise sunulur.
Afiyet Olsun
ohh sıcacık ellerine sağlık bende takibe aldım seni sağlıkla kal sevgiler...
YanıtlaSiltesekkurler sema afiyet olsun:a
YanıtlaSil