Hazırlanışı
Pirinçler tuzlu ılık suda yarım saat bekletilir.Bu arada tavuklar suda haşlanıp süzülür ve pişen etleri didiklenir.Yıkanan pirinçler teflon tencerede yağ ile kavrulur.Pirinçler şeffaf hale gelince tuz,tavuksuyu,didelenen etler katılarak kısık ateşte pişmeye bırakılır.Suyunu çeken pilavımızı temiz bez örterek yarım saat demlendirip servise sunalım.
Afiyet Olsun
Çok severim ve yemekten hiç bıkmam. Nefis olmuş ellerine sağlık canım.
YanıtlaSiltavuklu pilavı bizim buradada aynı şekilde pişirıyoruz.pirincin ortasında yaşayınca pilavlada içiçe yaşıyoruz biz.ellerine sağlık canım.harika olmuş.sevgiler.
YanıtlaSilellerine sağlık canım.
YanıtlaSilSık yaparım ve ev halkı çok sever tavuklu pilavı..
YanıtlaSilNefiss görünüyor canım.
Sevgiler.
çoook severim hilal hanım ellerine sağlık
YanıtlaSilbahar hanım,hayat cafe,hayatın tatları,sevda hanım ,handan hanım herkese tek tek teşekkür ederim yorumlar için.sevgiler:S
YanıtlaSilellerinize sağlık sitenizi takip ediyorum yeni bir site sahibi olarak:)
YanıtlaSil