Fileto Alabalık Malzemeleri
Fileto hazırlanmış alabalık
Mısır unu
Kırmızı toz biber
Tuz
Kızartmak İçin
Tereyağ
Hazırlanışı
Mısır unu,tuz,kırmızı toz biber cam kasede harmanlanır.
Fileto alabalıklar harmanlanan harca bulanır.
Tavada erittiğimiz tereyağında balıkların iki tarafı pembeleşinceye kadar kızartılır.
Salatayla servise sunulur.
Afiyet Olsun
BU NASIL BİR GÖRÜNTÜ..YAA.SÜPER BÜR TABAK..BAYILDIM..ELLERİNE SAĞLIK..
YanıtlaSilof of fotoğrafa bak canım alıp kaçıyorum hiç arama sonra :)
YanıtlaSilellerine sağlık muhteşem ikili :)
harika ya KİŞİSEL BLOGGUM
YanıtlaSil