Kıtır Ekmek Malzemeleri
Bayat Ekmek veya Pide
Hazırlanışı
Sofradan artan ekmeklerimizi küp küp doğrayarak fırın tepsisine yerleştirelim.
170 derecede ekmeklerin rengi pembeleşene kadar fırınlayalım.
Bayat pide veya ekmeklerimizi çıtır çıtır çorbaların yanında tüketebiliriz.
Yada kıtır ekmekçikleri robottan geçirerek galeta unu olarak köfte veya böreklerde kullanmak için buzdolabında saklayabilir.Ekmeklerimizi küflendirmeden değerlendirelim arkadaşlar.
Malum Ramazanda hiç doymayacakmışız gibi sofra hazırlıyoruz alışveriş yapıyoruz. Haliyle bir sürü şeyle birlikte ekmek ve pide de artıyor. Değerlendirmek için iyi bir yöntem. Ben artanlar çoksa bayat ekmekleri ve pideleri parçalayıp sütle ıslatıp üzerine de dilediğim malzemeleri kullanarak pizza yapıyorum. Çocuklar da bayıla bayıla yiyorlar.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım hayırlı ramazanlar.
YanıtlaSilTATLIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK..
YanıtlaSilEllerine sağlık bende kıtır ekmeklerimi göstereceğim bir gün. Seninkide çok leziz.. Sevgiler..
YanıtlaSilHiç bir zaman çöpe ekmek atmadım mutlaka değerlendiririm, ellerine sağlık canım..
YanıtlaSil