30 Ocak 2011 Pazar

Peynirli Rulo Tarifi

Peynirli Rulo Kızartma Malzemeleri
2 adet yufka
250 gr lor
Yarım demet maydanoz
5 dal dereotu
1 yemek kaşığı kırmızıbiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 yumurta
Kızartmak için
Sıvıyağ
Hazırlanışı
İki yufka üst üste serilir.Lor,ince kıyılmış maydanoz,dereotu,tuz,kırmızıbiber,karabiber ve yumurtadan hazırlanan harç yufkanın her yerine eşit miktarda yayılır. Sonra rulo yapılıp birer parmak kalınlığında kesilerek kızgın yağda kızartılır.Hazırlanıp buzlukta saklanabilir,ani misafirler için hazır aperatif börek
Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...