Portakallı Kereviz Malzemeleri
1 büyük boy Kereviz
1 adet Patates
2 adet Havuç
2 adet Soğan
1 çay bardağı Zeytinyağ
1 çay bardağı Bezelye
1 su bardağı Portakal Suyu
2 kesme şeker
Dereotu
Tuz
1 adet Patates
2 adet Havuç
2 adet Soğan
1 çay bardağı Zeytinyağ
1 çay bardağı Bezelye
1 su bardağı Portakal Suyu
2 kesme şeker
Dereotu
Tuz
Hazırlanışı
Tencereye ince doğranmış soğanı ve zeytinyağını koyun. Üzerine halka halka kesilmiş havuçları ve kuşbaşı doğranmış kerevizi ve patatesleri ekleyin.Bezelye,bir bardak portakal suyu, tuz ve şekeri ilave edin.Kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.Soğuduktan sonra dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Afiyet Olsun
Yorumlar
Yorum Gönder