7 Mart 2011 Pazartesi

Kereviz Çorbası Tarifi

Kereviz Çorbası Malzemeleri
1 Kereviz
1 Patates
1 Havuç
1 Soğan
2 Kaşık Tereyağ
200gr Haşlanmış Et
6 Bardak Et Suyu
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Terbiyesi İçin
1 Yumurta
1 Limon Suyu
1 Kaşık Un
Hazırlanışı
Et,kereviz,soğan,patates ve havuç küp küp doğranır.6 Bardak et suyuna ilave edilir ve yarım saat kısık ateşte pişirilir.Yumurta,limon suyu ve bir kaşık un çırpılarak yavaş yavaş kaynayan çorbamıza ilave edilir.Baharatlar da katılarak 10 dk daha kaynatılarak ateşten alınır.Servise sunarken üzerine kızdırılmış tereyağ dökelim.
Afiyet Olsun

3 yorum:

  1. çorbasını hiç içmedim ama görüntü harika arkadaşım.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler sevda hanım.Tavsıye edıyorum Farklı biz lezzet oluyor.Kereviz sevmeyen bile içebilir

    YanıtlaSil
  3. afiyet sifalar olsun enfes görünüyor! ellerine saglik..sicacik sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...