Kereviz Çorbası Malzemeleri
1 Kereviz
1 Patates
1 Havuç
1 Soğan
2 Kaşık Tereyağ
200gr Haşlanmış Et
6 Bardak Et Suyu
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Patates
1 Havuç
1 Soğan
2 Kaşık Tereyağ
200gr Haşlanmış Et
6 Bardak Et Suyu
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Terbiyesi İçin
1 Yumurta
1 Limon Suyu
1 Kaşık Un
1 Limon Suyu
1 Kaşık Un
Hazırlanışı
Et,kereviz,soğan,patates ve havuç küp küp doğranır.6 Bardak et suyuna ilave edilir ve yarım saat kısık ateşte pişirilir.Yumurta,limon suyu ve bir kaşık un çırpılarak yavaş yavaş kaynayan çorbamıza ilave edilir.Baharatlar da katılarak 10 dk daha kaynatılarak ateşten alınır.Servise sunarken üzerine kızdırılmış tereyağ dökelim.
Afiyet Olsun
çorbasını hiç içmedim ama görüntü harika arkadaşım.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSiltesekkurler sevda hanım.Tavsıye edıyorum Farklı biz lezzet oluyor.Kereviz sevmeyen bile içebilir
YanıtlaSilafiyet sifalar olsun enfes görünüyor! ellerine saglik..sicacik sevgiler
YanıtlaSil