Portakal Reçeli Tarifi

Portakal Reçeli Malzemeleri
5 portakal kabuğu
1 kilo şeker
2 su bardağı su
½ limon suyu
Hazırlanışı
Portakal kabukları ince,ince doğranır.Tencerede kabuklar bol suyla haşlanır.Su kaynayınca dökülür tekrar su eklenerek kaynatılır.bu işlem 4 defa tekrarlanır.2 su bardağı su ve şeker,limon suyu eklenerek kısık ateşte ağdalaşana kadar kaynatılır.Pasta süslemelerinde hazır bir alternatif olabilir.
Afiyet Olsun

Yorumlar

  1. hım görüntü harika ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor.Rengine bayılıyorum portakal reçelinin..
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. tam benlik bana hitap ediyor sanki ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  4. hilal hanimcim receliniz enfes görünüyor :) ellerine emegine saglik, afiyet sifalar olsun insallah :) sicacik sevgiler

    YanıtlaSil
  5. yorumlar için teşekkürler arkadaşlar:S

    YanıtlaSil
  6. hem görüntü hem lezzet enfes.daha ne olsun..ellerinize sağlık..harika lezzetler var bloğunuzda..

    YanıtlaSil
  7. ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR, ELİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel görünüyor gerçekten..

    Ellerine sağlık canım.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder