4 Mayıs 2011 Çarşamba

Sakallı Sandvic

Sakallı Malzemeleri
1,5 su bardağı ılık su
1 çay bardağı sıvıyağ
½ yemek kaşığı maya
½ yemek kaşığı şeker
½ tatlı kaşığı tuz
Un
İç İçin
250 gr kaşar
6 dal maydanoz
Hazırlanışı
Malzemelerle yumuşak hamur elde edelim.yarım saat ılık ortamda mayalanmaya bırakalım.Mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp yağlı tepsiye dizip 180 derecede pişirelim.Pişen poğçaları kapormadan ikiye bölelim.Arasına rendelenen kaşar ince kıyılmış maydanozla karıştırılıp konulur. Sıcakken servise sunulur
Afiyet OLsun

3 yorum:

  1. elinize sağlık süper görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. Eline saglik canim,harika gorunuyor.Biraz degisigiyle benim de yaptigim yumusacik bir lezzet.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Cok degisik bir seye benziyor denemeliyim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...