7 Temmuz 2012 Cumartesi

Tavuk Sote

Tavuk Sote Malzemeleri
1 tavuk göğsü
2 domates
2 yeşilbiber
3 yemek kaşığı tereyağ
Tuz Karabiber kekik kırmızıpulbiber
Hazırlanışı
Tavuk eti ,domates ve biberler küp küp doğranır.
Tereyağ tavada eritilir.
Önce etler hızlı ateşte beyaz suyunu çekene kadar yağla kavrulur.
 Domates ve biberler de etlerle kavrulur.
Baharatladığımız tavuk sote servise hazır.

Afiyet Olsun

5 yorum:

  1. biraz ekmekle ekrana banmak istedim. Aşağıdaki kabaklı börekte süper. Malesef yufkalar burda çok kalın türkiyede börek hasretim dinsin...

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor:) Helede gecenin bu saati karnım açken:))) ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ne kadar pratik :) çok severim soteyi ama nasıl yapıldığını çok iyi bilmiyordum yaparımki ben bunu eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Tavuk soteye bayıldım nefis ama kabaklı börek beni kendine hayran bıraktı şu anda.. Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...