6 Ağustos 2012 Pazartesi

Tereyağlı Alabalık Kızartması


Fileto Alabalık Malzemeleri
 Fileto hazırlanmış alabalık
Mısır unu
Kırmızı toz biber
Tuz
Kızartmak İçin 
Tereyağ
Hazırlanışı
Mısır unu,tuz,kırmızı toz biber cam kasede harmanlanır.
Fileto alabalıklar harmanlanan harca bulanır.
Tavada erittiğimiz tereyağında balıkların iki tarafı pembeleşinceye kadar kızartılır.
Salatayla servise sunulur.
Afiyet Olsun

3 yorum:

  1. BU NASIL BİR GÖRÜNTÜ..YAA.SÜPER BÜR TABAK..BAYILDIM..ELLERİNE SAĞLIK..

    YanıtlaSil
  2. of of fotoğrafa bak canım alıp kaçıyorum hiç arama sonra :)
    ellerine sağlık muhteşem ikili :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...