29 Ocak 2013 Salı

Mısır Unlu Hamsi Tava

Mısır Unlu Hamsi Tava Malzemeleri 
Hamsi 
Mısır unu 
Tuz
Sıvıyağ 

Hazırlanışı
Temizlenen hamsiler mısır ununa bulanır.
Teflon tavada sıralanan hamsilere az sıvıyağ ekleyerek her iki yüzü kızartılır.
Salata eşliğinde hamsiler sıcak sıcak servise sunulur.


Afiyet Olsun

10 yorum:

  1. ellerine sağlık iştah açıcı görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Bunu insan yemeye kıyamaz ya. Hamsi pastası olmuş. Canım yaaaa..

    YanıtlaSil
  3. hamsiyi çok severek...
    bende mısır unuyla kızartarak yapıyorum :)

    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. harika diyetteyim bişey yiyemiyorum :( şimdi olsa çıtır çıtır yerdim ohh mis gibi :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık bayılırım..bayılırım..sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Tam istediğim kıvamda çok pişmişi sevmem ellerinize sağlık çok nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık,harika görünüyor. Çıtır çıtır mükemmel :)

    YanıtlaSil
  8. son 3 gündür eşime balık yapalım canım istiyor dediğim şu günlerde bu postu görüp yorum yapmadan geçmek olmazdıı.hamsiler harika görünüyor.ellerinize sağlık.






    YanıtlaSil
  9. çoook güzel görünüyor. bayılırım hamsiye

    YanıtlaSil
  10. merhaba siteniz çok hoş ve değişik çok hoşuma gitti bende blog işiyle uğraşıyorum umarım sizde benim bloguma göz atarsınız iyi günler diler başarılarınızın devamını dilerim. tuning ve modifiye

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...