Ispanaklı Köstebek Pastacıklar

Ispanaklı Köstebek Pastacık Malzemeleri
Ispanaklı Pandispanya İçin
3 yumurta
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı ılık su
1 su bardağı dolusu ıspanak( ince doğranmış)
1/2 su bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 paket kabartmatozu
1 paket vanilya
Kreması
3 paket kremşanti
Muz
Ceviz


Hazırlanışı
Derin cam kasede yumurta ve şeker mikserle köpürtülür.
Blenderin içine bir su bardağı ılık su,bir su bardağı ince doğranmış ıspanak,yarım su bardağı sıvıyağ çırpılır.
Püre kıvamında olan ıspanaklı karışımdan bir su bardağı yumurtalı şekere ilave edip mikserle çırpılır.
Un,kabartmatozu,vanılya eklenerek çırpılan ıspanaklı pandispanya yağlı kağıt serilen fırın tepsisine dökülür.
170 derece önceden ısıtılmış fırında kabarana kadar pişrilir.
Pişen pandispanya ılınınca küçük kase veya su bardağı ile bastırılarak yuvarlak tabanlar oluşturulur.
Kalan pandispanya blenderden geçirilir.
Kremşanti sütle çırpılarak hazırlanır .
Küp doğranan muz,ince kıyılmış ceviz şantiyle karıştırılır.
Pasta tabanları şantiyle doldurulur.
Şantilerin üzeri blenderden geçirilen pandispanya ile bulanır.
Pastacıklar servise hazır.
Afiyet Olsun
 



Yorumlar

  1. denemek istediğim tariflerden biri.ellerine sağlık canım.çok güzel olmuş.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa çok şık olmuş canım. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder