30 Aralık 2010 Perşembe

Milföy Böreği Tarifi

Milföy Böreği Malzemeleri
2 paket milföy hamuru
İç malzemeler
200 gr kıyma
1 soğan
1tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
Yarım fincan sıvıyağ
1 yumurta sarısı üstü için
Hazırlanışı
Tavada kıyma ,yağ,ince doğranmış soğan kavrulup baharatları katılır.Hazırladığımız iç ılınınca ,salındırdığımız milföy hamurlarının ortasına  koyup bohça şeklini verip, yağlı tepsiye sıralayalım.Üstüne yumurta sarısını sürdükten sonra 170 derece 25 dakika pişmeye bırakalım.Akşam misafirleri için çok kolay ve lezzetli bir ikram
Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...