20 Aralık 2010 Pazartesi

Tavuk Kokoreç Tarifi

Tavuk Kokoreç Malzemeleri
1 bütün tavuk göğsü
3 domotes
5 sivri biber
2 kaşık tereyağ
pulbiber,kekik,tuz
Hazırlanışı
Tavuk göğsü filoto halinde kesilir ve ızgara yapılır.
Daha sonra tavukları ince ince doğrayınız.
Eritmiş olduğunuz tereyağında kavurun,İnce ince doğranmış biber ve domatesleri katın karıştırmaya devam edin.
Ocağın altı yüksek ateşte olsun.
Domatesler suyunu salmadan sotelenmiş olsun.
İndirmeye yakın bir yemek kaşığı dolusu kekik ile bir yemek kaşığı dolusu pul biberi ve tuzu ilave edip karıştırın.
Ekmek arası sıcak servis yapın.
Özelliği baharatlarının bol olması mutlaka deneyin pişman olmıcaksınız.
Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...