3 Şubat 2011 Perşembe

Pancar Salatası Tarifi

Kırmızı Pancar Salatası Malzemeleri
1 kilo pancar
½ su bardağı zeytinyağ
Yarım çay bardağı
3 diş sarımsak sirke
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı
Pancarlar güzel yıkanıp düdüklü tencerede haşlanır.Soğuyunca kabukları soyulup küp küp doğranıp derin kapta zeytinyağ,tuz,rende sarımsak,sirke ile karıştırılıp servise sunulur.Kapaklı saklama kabında saklanıp akşamları hazır salata olarak yenilir.
Afiyet olsun

2 yorum:

  1. Buna bayılıyorum. Çok seviyorum. Koca tabak yapsam hepsini yiyebilecek kadar seviyorum.
    Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. mis gibi ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...