18 Şubat 2011 Cuma

Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası

Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Malzemeleri
300 gr çorbalık tavuk
1 su bardağı tel şehriye
6 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Hazırlanışı
Tencerede 6 bardak su ile çorbalık tavuk haşlanır.Haşlanan tavuk kemiklerinden ayrılıp didiklenir.Ayrı bir tencerede süzülen tavuk suyu ve didiklenen etler kaynatılır.Kaynayan suya şehriyeler ve tuz ilave edilip yarım saat kısık ateşte pişirir.Üzerine tereyağ kızdırılıp dökülerek servise sunulur.
Afiyet Olsun

2 yorum:

  1. ohh sıcacık ellerine sağlık bende takibe aldım seni sağlıkla kal sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler sema afiyet olsun:a

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...