Üçgen Kesme Çorba

Üçgen Kesme Çorba Malzemeleri
Yumurta
Su
Tuz
Un
Sarımsaklı Yoğurt
Tereyağ
Hazırlanışı
Yumurta,su,tuz,un karıştırılarak hamur elde edilir.Bezelere ayrılan hamur oklava yardımıyla yuvarlak büyütülür ve üçgen,üçgen kesilir.Tepsiye serilir.Bu işlem bitince makarna gibi kaynayan suda üçgenler haşlanır,süzülüp sarımsaklı yoğurt ile harmanlanarak kaselere alınır.Üzerine kızdırılmış tereyağ gezdirilerek servise sunulur.
Afiyet Olsun

Yorumlar

  1. sonra da afiyetle yenir :D

    eline sağlık olsun

    YanıtlaSil
  2. Kocaman bir tabak içmek isterdim.
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyor en yakın zamanda yapacağım ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  4. yani resmen ağzımın suyu aktı pek severim ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. Çok nefis bir yemek.Çocukluğumda anneannem yapardı.Onu hatırladım şimdi.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık bende beklerim sizi uğrarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder