10 Ağustos 2011 Çarşamba

Haşlama Yemeği

Haşlama Malzemeleri
Etli kemik
2 soğan
2 havuç
2 patates
Tuz karabiber
Et suyu
Hazırlanışı
Önce etli kemiği düdüklüde haşlıyalım.Etleri kemikten ayıralım iri iri doğrayalım.Tencereye sırasıyla piyaz doğradığımız soğan ,küp şeklinde doğradığımız havuç ve patatesleri koyup malzemelerin üzerini geçecek kadar et suyu, tuz ,karabiber ve etlerimizi ilave edip 10 dk hızlı ateşte, 40 dk kısık ateşte pişirelim. Pişen haşlamamızı limon ve karabiber eşliğinde servise sunalım.
Afiyet Olsun

3 yorum:

  1. İşte benim yemeğim..
    Çok severim.
    Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  2. Suyuna bayılırım.Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...